Rechtermuisknop

 

  

  
  

Uitsluitend toegankelijk voor geregistreerde HOM-leden:

Selectie uit HOM-archief en -documentatie

Opwijkse bewerkte bronnenbestanden

▪ Bijkomende heemkundige bijdragen

▪ Heemkundige publicaties (boeken, brochures,...)

▪ Multimediabestanden (filmpjes, dia-voorstellingen, geluidsopnamen,...)

▪ Beeldbank Opwijk

Op deze HOM-internetsite www.heemkringopwijk.be zijn reeds een behoorlijk aantal heemkundige en genealogische-familiekundige bijdragen beschikbaar.
Zij zijn vrij raadpleegbaar, uiteraard mits respect voor de auteurs- en eigendomsrechten zoals vermeld op de startpagina van de site.

Daarnaast hebben sinds 1 november 2003 de geregistreerde HOM-leden via deze HOM-internetsite exclusief toegang tot:

- een aantal (deels bewerkte) belangrijke heemkundige (bewerkte) bronnenbestanden. Deze zijn vooral (maar helemaal niet uitsluitend!) gericht op genealogie en familiekunde. Klik hier voor de lijst van de reeds raadpleegbare bronnenbestanden
- tot bijkomende heemkundige bijdragen.(vanaf april 2009). Klik hier voor de lijst van de reeds geplaatste bijdragen.
- een steeds ruimer wordende selectie uit het digitaal HOM-archief en -documentatie
- tot diverse heemkundige multimediabestanden (films, diavoorstellingen, geluidsopnamen,...). Klik hier voor de lijst van de reeds beschikbare publicaties.
- Beeldbank Opwijk

Regelmatig worden nieuwe bestanden aan elk van deze groepen toegevoegd. Gelieve dus deze lijsten regelmatig na te kijken.

Deze bijkomende belangrijke en innoverende dienstverlening aan onze leden is volledig gratis en zonder enige verdere verplichting. Wij hopen dat u er ruim gebruik zult van maken.

Geïnteresseerd in een HOM-lidmaatschap? Klik dan hier voor meer info over het lidmaatschap bij Heemkring Opwijk-Mazenzele.

Registratie

Natuurlijk weten wij graag wie van dit nieuwe raadplegingsinstrument gebruik maakt. Daarom dienen alle gebruikers zich éénmaal te registreren en dient men bij elk bezoek aan de desbetreffende webpagina's een unieke loginnaam in te voeren. De toekomstige gebruikers kunnen zelf hun persoonlijke loginnaam kiezen, weliswaar binnen bepaalde regels. De registratie gebeurt via de webpagina www.heemkringopwijk.net/registratie.htm. Voor registratie kunt u ook klikken op 'Registreren' in het menu links en volg dan de aanwijzigen op de volgende schermen.

U bent reeds geregistreerd (en uw loginnaam werd u per e-mail bevestigd ): klik dan hier (of op 'Aanmelden' in het menu links) en volg de aanwijzigen op de volgende schermen.

Veel succes bij uw verder raadplegings- en opzoekingswerk!


www.heemkringopwijk.be - Print:
© Heemkring Opwijk-Mazenzele (HOM) 1999-