HOM-lidmaatschap 2020
 

Geplaatst op 02-02-2020

HOM-lidmaatschap 2020

Als lid van de Heemkring Opwijk-Mazenzele (HOM) heeft men exclusieve toegang tot alle delen van de HOM-website, dus met inbegrip van de Beeldbank Opwijk, diverse Opwijkse bewerkte bronnenbestanden, bijkomende heemkundige bijdragen, talrijke heem- en geschiedkundige publicaties, delen van het digitaal HOM-archief en –documentatie, multimediabestanden en inventarissen en catalogussen van HOM. Het beschikbaar materiaal wordt regelmatig aangevuld.
Verder krijgt men een heemkundige en genealogische dienstverlening (onder af te spreken voorwaarden) en prijsreducties bij diverse activiteiten en bij nieuwe publicaties van de vereniging.

Het HOM-lidmaatschap bedraagt slechts 2,50 euro per jaar. Men kan op elk moment intekenen en betaalt evenredig met wat nog rest van het lopende jaar. Gelieve het overeenkomstig bedrag te storten op rekeningnummer BE17 0682 1642 5821 van HOM Opwijk.

De toegang tot de delen van de HOM-website die uitsluitend voorbehouden zijn voor de HOM-leden gebeurt met een persoonlijke loginnaam. Eerstdaags wordt de toegangslijst herzien.

Meer info: www.heemkringopwijk.net/leden.