Naar HOM-website

Startpagina HOM-algemeen

Nieuw op HOM-site

Naar externe links

Zoeken in HOM-site

Inloggen HOM-ledengebied

Vorige bezochte pagina

Volgende (reeds bezochte) pagina

Email naar HOM

Vernieuwing van deze pagina

Klik voor naar top van de pagina of dubbelklik linkermuisknop

Sluit dit vak met klik op linker muisknop.

Rechtermuisknop

 

  

  
  

Inhoud HOM-tijdschrift 1989-...


De inhoudslijst van het HOM-tijdschrift is een Exel 97/2000-werkblad.

Klik hier voor het openen van het werkblad met uw Exel 97/2000-programma of raadpleeg de informatie hieronder.

Indien u MicrosoftExcel (deel van MS Office) op uw computer hebt, gebruik eventueel (in functie van uw browserversie) de knop 'Extra' (op de rij 'Standaardknoppen') om de knoppenrijen met de Excel-functies weer te geven (met o.m. zoeken, sorteren,...).

Vanaf de tweede lijst dient u waarschijnlijk wel op de knop 'Vernieuwen' van uw webbrowser te klikken om o.m. de 'Standaard'-balk van Excel boven het werkblad te krijgen.

Wie Microsoft-Exel niet heeft kan Microsoft® Excel Viewer downloaden (3860 Kbytes) en installeren. Microsoft® Excel Viewer is een klein waarmee gebruikers Microsoft® Excel voor Windows-werkbladen (versie 2.0 en hoger) en Microsoft Excel voor de Macintosh®-werkbladen (versie 2.2a en hoger) kunnen weergeven en afdrukken. Gebruikers kunnen met Microsoft Excel Viewer de pagina-indeling weergeven, celgrootten kopiëren en manipuleren en de functies In- en uitzoomen en AutoFilter gebruiken. Microsoft Excel Viewer biedt ondersteuning van OLE-DocObject en stelt gebruikers in staat Microsoft Excel-bestanden te bekijken.

Microsoft Excel Viewer 2003 wordt automatisch geconfigureerd tot helptoepassing voor Netscape en Microsoft Internet Explorer (de viewer kan ook handmatig worden geconfigureerd tot Helptoepassing voor andere browsers). Hierdoor kunnen gebruikers automatisch Microsoft Excel-werkbladen (.xls) weergeven die zijn gekoppeld aan phpL-pagina's op een LAN of het World Wide Web. Op die manier hebben de gebruikers die Microsoft Excel niet hebben, de beschikking over een hulpprogramma waarmee zij Excel-werkbladen kunnen weergeven.

Klik hier voor het downloaden en het installeren van Microsoft Excel Viewer 2003.

Een heel goed alternatief is ook gebruik van de werkbladmodule van het freeware-programma OpenOffice.Org. Alle informatie en (gratis) download op http://nl.openoffice.org/.


www.heemkringopwijk.be - Print:
© Heemkring Opwijk-Mazenzele (HOM) 1999-