Rechtermuisknop

 

  

  
  

Registratie als HOM-lid voor de toegang tot alle delen van de HOM-websites


Na overschrijving (betaling) van de bijdrage kunnen de HOM-leden zich registreren met het formulier hieronder (email).

Na registratie zult u vrij toegang hebben tot een aantal (deels bewerkte) belangrijke heemkundige en genealogische bronnen, tot de nieuwe heemkundige bijdragen op de HOM-site (vanaf mei 2009), tot alle delen van de Beeldbank Opwijk en tot de al gedigitaliseerde delen van het HOM-archief en-documentatie (m.i.v. de bibliotheek).

Natuurlijk weten wij graag wie van dit innoverende raadplegingsinstrument gebruik maakt. Daarom dienen alle gebruikers zich nmaal te registreren en dient men bij elk bezoek aan de desbetreffende webpagina's een unieke loginnaam in te voeren. De gebruikers kunnen zelf hun persoonlijke loginnaam kiezen, weliswaar binnen bepaalde regels.

In verband met uw voorstel voor een loginnaam:

-

de voorgestelde naam dient te bestaan uit 6 alfabetletters (dus geen cijfers of andere tekens).

-

wij raden u aan een (unieke) naam te kiezen die u gemakkelijk kunt onthouden, bijvoorbeeld de eerste letter(s) van uw voornaam en enkele opeenvolgende letters van uw familienaam.

-

vulgaire of kwetsende loginnamen zijn uit den boze.
- indien uw voorstel voor uw loginnaam niet kan weerhouden worden (bijvoorbeeld omdat deze naam al door iemand vr u gekozen werd), stellen wij u een andere loginnaam voor.

In verband met het invullen van het registratieformulier:

- gebruik zoveel mogelijk de overeenkomende gegevens van uw HOM-lidmaatschap (van uw betalingsdocument, met naam, adres,...).

Normaal binnen de 24 uren na deze registratieaanvraag (misschien met uitzondering voor de verlofperiode) ontvangt u een email met bevestiging van uw registratie en verdere informatie voor toegang tot de bestanden.

Gelieve u te registreren bij middel van deze email (klik hier),
met vermelding van uw naam, uw volledig adres en uw gewenste loginnaam van 6 letters.


www.heemkringopwijk.be - Print:
Heemkring Opwijk-Mazenzele (HOM) 1999-